Energie besparen met glaswerk van Mulder Montage

Sterk glaswerk van Mulder Montage uit Tiel

Houd uw huis warm of juist koel met het juiste glas. Voorkom onnodige stookkosten en wees lief voor uw portemonnee. Dát en meer beloven wij bij Mulder Montage- en Afwerkingsbedrijf uit Tiel. 

Informeer mij over glaswerk

Glaswerk én montage

Kiest u voor het glaswerk van Mulder Montage dan kiest u voor vakwerk. Wij werken alleen met het merk UNIGLAS. Al onze beglazing wordt geleverd met het KOMO-keurmerk, inclusief maar liefst 10 jaar garantie. Bekijk hieronder al onze glaswerk diensten. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor inmeten of neem contact met ons op.

Laat uw glas vervangen of vernieuwen door Mulder Montage
glas raam vervangen

Enkel glas

Denkt u weleens aan enkel glas? Het wordt vaker toegepast dan u denkt. Vooral binnenshuis, waar glas geen isolerende functie heeft, kiezen veel mensen voor deze goedkopere optie in plaats van dubbelglas of isolatieglas. 

dakkapel met kiepraam

Dubbelglas

Dubbelglas bestaat uit, de naam zegt het al, twee lagen glas. Daartussenin wordt lucht die zorgt voor een geluids- en warmte-isolerend effect. Met dubbelglas bespaart u geld doordat uw stookkosten verlagen. Goed voor het milieu en uw portemonnee. 

Glas in lood

Glas in lood

Vooral in oudere woningen en kerken wordt glas in lood veel toegepast. Maar, ook in nieuwbouwwoningen vindt u glas in lood steeds vaker. Het geeft gebouwen en woningen een unieke uitstraling en de lichtinval creëert een bepaalde sfeer. Wilt u glas in lood op maat bijvoorbeeld boven uw deur- of raamkozijn? Wij maken glas in lood geheel naar uw wens en op maat. 

isolatieglas

HR++ Isolatieglas

Met HR++ isolatieglas houdt u kou buiten en warmte binnen. Dit speciale dubbelglas is voorzien van een extra coating en een speciale gasvulling, die beter isoleert als normaal dubbelglas. Het is ook mogelijk om dit glas een klassieke uitstraling te geven met het zogenaamde Wienersprossen; een methode die uw raam in kleine ruitjes verdeelt. Dit is een perfecte keuze voor oudere panden en huizen.

veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is extra sterk door een speciaal soort folie dat op het raam wordt geplaatst. Hierdoor valt het, wanneer het breekt, in duizenden kleine stukjes uiteen en beperkt het letselschade. Op zoek naar inbraakwerend glas? Geef inbrekers geen kans met dit extra gehard glas. Maar liefst vijf keer harder dan normaal glas.

monument glas

Monumentenglas

Voor monumenten bestaat er speciaal monumentenglas. Het is zodanig bewerkt en gebold dat het lijkt op oud glas, maar volledig voldoet aan de eisen en isolatiewensen van moderne woningen. Dit glas leent zich ook goed voor het maken van decoratieglas als vazen en kandelaars. 

Mulder Montage, voor glaswerk en meer

Houd vliegen en muggen buiten met op maat gemaakte horren of hul uw woning met één druk op de knop in de schaduw met diverse zonwering van Mulder Montage. Naast glaswerk hebben wij meer in petto voor comfortabel en luxe woongenot. Onze producten voor extra comfort in uw woning zijn:

raamhorren

Raamhorren

Geen last van vliegen en muggen met op maat gemaakte raamhorren van Mulder Montage- en Afwerkingsbedrijf. Wij installeren normale horren, maar ook rolhorren, inzethorren en plissé hordeuren.

spiegels

Spiegels

Een spiegel geheel op maat past perfect in iedere woning en geeft deze nét dat beetje extra. Bepaal zelf de vorm en grootte en bestel een spiegel op maat bij Mulder Montage. 

Rolluiken

Rolluiken geven privacy, maar belangrijker: ze houden licht volledig buiten. Bovendien hebben rolluiken een isolerende werking en sluiten ze warmte, kou, geluid en zelfs inbrekers buiten. 

Screens

Hul uw woning in schaduw met screens. Screens zijn verticale zonneschermen die aan de buitenkant vlak langs uw raam vallen. Bepaal de lichtinval door te spelen met de verschillende posities. Licht wordt tegengehouden maar tegelijkertijd kunt u nog wel naar buiten kijken.

Ventilatieroosters

Woningventilatie is belangrijk voor uw gezondheid. Niet alleen als u niet thuis bent maar ook als u gewoon in de woning aanwezig bent, maar de ramen niet wilt of kunt opendoen. Kies voor ventilatieroosters van DUCO of ARALCO. U kunt de roosters los bestellen, of kiezen voor een compleet ventilatieruit met rooster.

Veiligheidssloten

Weer inbrekers met speciale veiligheidssloten. Deze sloten sluiten uw deur op verschillende punten waardoor het voor inbrekers moeilijker is om deuren en ramen te openen. Wij leveren en monteren veiligheidssloten die goed genoeg zijn om uw huis te voorzien van het politiekeurmerk, waarmee inbrekers tot 90% minder kans hebben uw woning binnen te dringen.

Welk glaswerk u ook kiest, laat het plaatsen door Mulder Montage- en Afwerkingsbedrijf. Professioneel, voordelig en persoonlijk. Bel ons via 0344-62 00 43, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en laat ons uw glaswerk vrijblijvend inmeten.