Energiezuinig met glas van Mulder
Energiezuinig met glas van Mulder

Wist u dat schade aan ruiten een van de meest voorkomende vormen van woningschade is? Een barst in het glas kan snel doorscheuren. Dit moet u voorkomen, voordat het te laat is. Het warmteverlies als gevolg van de schade kost u immers nog veel meer.

Aluminium kozijnen I Energiebesparing I Bespaar op uw energiekosten I Duurzame kozijnen I Isolatieglas I Isolerende dakkapel

Glasmontage, de scheiding tussen warm en koud

Als gebroken glas vervangen moet worden, of als u enkel glas voor dubbelglas wilt verwisselen, heeft u heel veel keuze. De meeste woningen zijn voorzien van dubbelglas en bij nieuwbouw wordt steeds vaker driedubbelglas geplaatst. Voor oudere woningen bestaat er isolerend monumentenglas en bij die klassieke uitstraling past natuurlijk ook glas in lood.

Wij leveren glas van het merk UNIGLAS met 10 jaar garantie.

Duurzame kozijnen I Isolatieglas I Isolerende dakkapel

Enkel glas

Enkel glas wordt vaker gebruikt dan u waarschijnlijk denkt. Het is relatief goedkoop en wordt in verschillende soorten en maten geleverd. Zo wordt het vaak binnenshuis toegepast, waar het niet noodzakelijk isolerend hoeft te zijn. Enkel glas is dan een prima oplossing.

Duurzame kozijnen I Isolatieglas I Isolerende dakkapel

Dubbelglas

Bij dubbelglas zijn er twee glasplaten op elkaar geplaatst met een luchtlaag ertussen. Hierdoor heeft u minder last van geluidsoverlast van buiten, is de isolatie beter en blijft de warmte binnenshuis. Zo hoeft u minder hard te stoken, waardoor u geld bespaart op uw energiekosten.

Glasmontage I Monumentenglas

Glas in lood

Glas in lood geeft gebouwen en woningen een unieke uitstraling.

U kunt het op maat laten maken, bijvoorbeeld boven een deurkozijn, of boven de ramen in uw woonkamer. Met een mooi glas-in-loodraam heeft u altijd een bijzonder pronkstuk in huis. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden via 0344 - 620 043.

Glasmontage I Monumentenglas

Isolatieglas

Echt goed isoleren? Kies voor HR++. Dit speciale dubbelglas houdt de kou buiten, en de warmte binnen. Het is voorzien van een extra coating en een gasvulling, waardoor het ongeveer 3x zo goed isoleert als normaal dubbelglas. Een klassieke uitstraling? Dat kan met Wienersprossen, waarmee u uw raam in kleine ruitjes verdeelt.

Glasmontage I Monumentenglas

Veiligheidsglas

Tegenwoordig wordt vaak geadviseerd om veiligheidsglas te plaatsen. Dit kan met een speciaal folie op bestaand glas. Hiermee voorkomt u dat het glas in kleine stukjes uiteenvalt als het breekt, en beperkt u letselschade. Daarnaast bestaat er inbraakwerend glas. Dit geharde glas is 5x harder dan normaal glas.

Monumentenglas

Monumentenglas

Voor monumentale panden bestaat er speciaal monumentenglas. Dit glas heeft een bolling, waardoor het op oud glas lijkt, maar het voldoet volledig aan de eisen voor een goede isolatie. Naast monumentenglas kunnen wij ook allerlei soorten decoratief glas voor u maken, zoals vazen of kandelaars.

Glasmontage I Monumentenglas I Glasservice I Glasbedrijf I Mulder Montage- en Afwerkingsbedrijf I Mulder Glasmontage I Houten kozijnen I Kunststof kozijnen I Aluminium kozijnen I Energiebesparing I Bespaar op uw energiekosten I Duurzame kozijnen I Isolatieglas I Isolerende dakkapel

Overige producten

Met één druk op de knop uw woonkamer in de schaduw hullen. Dat kan met zonwering van Mulder. Naast glasmontage en het plaatsen van kozijnen en dakkapellen hebben wij een aantal extra producten om uw woning helemaal af te maken.

Raamhorren

Raamhorren

Heerlijk om in de zomer het raam lekker open te zetten. Helaas zet u dan ook meteen het raam open voor insecten. Als u een hor op maat laat maken, is dit probleem voor u verleden tijd. Wij installeren gewone horren, maar ook rolhorren, inzethorren en plisséhordeuren, zodat u gemakkelijk naar binnen en buiten kunt.

Spiegels

Spiegels

Als u een wand heeft waar u een spiegel op wilt hangen, kunt u natuurlijk een standaardspiegel kopen. Een mooiere optie is een spiegel op maat. U bepaalt zelf welke vorm en grootte de spiegel heeft. Hiermee geeft u een unieke look aan uw muur. Gun uw wand een mooie spiegel en bestel deze nu via 0344 - 620 043.

Rolluiken

Als u buitenlicht ook echt buiten wilt houden, laat u rolluiken plaatsen. Deze rolluiken sluiten precies op uw raam aan en laten geen licht door. Rolluiken hebben bovendien een isolerende werking en sluiten ook warmte, kou en geluid buiten. Daarnaast bent u met rolluiken beter beschermd tegen inbrekers, omdat zij niet direct bij uw raam kunnen.

Screens

Screens zijn verticale zonneschermen die aan de buitenkant vlak langs uw raam vallen. U kunt ze op elke gewenste positie vastzetten, waardoor u zelf de hoeveelheid lichtinval bepaalt. Ze houden veel licht tegen, maar uw zicht naar buiten wordt niet beperkt. De screens zijn te bedienen met een elektrische afstandsbediening.

Ventilatieroosters

Als u weg bent, is het belangrijk deuren en ramen te sluiten. Zo voorkomt u dat inbrekers makkelijk naar binnen kunnen. Toch wilt u tijdens uw afwezigheid dat uw huis goed geventileerd is. Dat kan met ventilatieroosters van de merken DUCO of ARALCO. U kunt roosters los bestellen, of kiezen voor een complete ventilatieruit.

Veiligheidssloten

Om u veilig te voelen in uw woning, is het belangrijk dat u goede sloten op ramen en deuren heeft. Wij leveren en monteren veiligheidssloten die goed genoeg zijn om uw huis te voorzien van het politiekeurmerk. Woningen met dit keurmerk hebben tot 90% minder kans op een succesvolle inbraak.